Zašto baš GIZEH?!

Zašto baš GIZEH?! “Pravi poznavaoci nisu zainteresovani za generičke proizvode. Oni cene fine nijanse koje okreću kratak trenutak u nezaboravno zadovoljstvo. Kratak trenutak koji se transformiše uz pomoć nekoliko ključnih sastojaka. Motanje cigareta je savršen primer za to – pažljivo izabran duvan i tačno odgovarajući papirić postižu rezultat koji je 100% usklađen sa individualnim ukusom. To je sve.“

ODRŽIVOST PRIRODE – NAMA VAŽNA STAVKA
Naši standardi kvaliteta odražavaju principe održivosti prirode u korporativnom rukovodstvu. Već dugo, mi u GIZEH, razvijamo rešenja sa integritetom za naše poslovanje i proizvode. Poslednjih godina, zabrinutost za prirodu je postala centralna u našem razmišljanju i planiranju. Ne možemo se promeniti preko noći, ali možemo korak po korak.
Neka od naših postignuća na putu ka održivosti prirode:
• Počeli smo proizvodnju papirića za motanje od sertifikovanog papira. Naš izvor sirovina potiče samo od dobavljača sa sertifikatom iz samoodrživih šuma.

• Lepak za naše papiriće je napravljen od prirodnih materijala: Arabic gum I Dextrin
• Mi koristimo samoodržive proizvođače kartona za svoja pakovanja. To uključuje i transportna pakovanja koja se proizvode od recikliranih materijala.
• Mi koristimo za našu štampu samo boje koje se usklađene sa regulativima  za hranu.
• Naša pakovanja su dizajnirana da čuvaju papiriće – velika koliko treba i ni milimetar više. Ovim stvaramo optimalan proctor i izbegavamo otpad, a štedimo i u transportu. Kamionima je dozvoljen odlazak samo sa punim tovarom – nema praznih tura.
• Naši proizvodni pogoni su poslednja reč tehnologije, gde lanac proizvodnje efikasno koristi energiju. Naša fabrika u Gummersbach-u koristi kombinovani sistem za snagu i grejanje, a u Francuskoj i Austriji proizvodni pogoni su instalirane grejne pumpe pogodne za prirodu.
• Papirni i kartonski otpad ide nazad u proizvodnju, a, naravno sav materijal za pakovanje se reciklira.

Šta je važno kod motanja/zavijanja cigareta?! Zašto baš GIZEH?
Zavijanje je kao lični otisak prsta –
Vi određujete karaketer Vašeg zadovoljstva u zavijanju. Papirići za motanje/zavijanje koje koristite utiču na ukus!